Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Berden bijzonder hoogleraar organisatieontwikkeling

Bart Berden is per 1 september benoemd als bijzonder hoogleraar ‘ Organisatie-ontwikkeling in het Ziekenhuis’ aan de Universiteit van Tilburg. De leerstoel is ondergebracht bij TiasNimbas Business School.

De leerstoel is ingesteld om te voldoen aan de behoefte aan meer kennis door voortgaande ontwikkelingen waarmee ziekenhuizen te maken krijgen. Berden is bestuurder in het St. Elisabeth Ziekenhuis in Tilburg. Naast zijn functie als bestuurder en hoogleraar is Berden onder andere toezichthouder bij de GGD in Nijmegen. Daarnaast heeft hij zitting in diverse besturen waaronder de Nederlandse Organisatie voor gezondheidsonderzoek en zorginnovatie ( ZonMW), de Landelijke Vereniging voor Traumacentra ( LVTC) en de Landelijke Meldkamer Ambulance Zorg (LMAZ). (Zorgvisie - Jolande den Hollander)

Lees ook:

Friele en De Bakker hoogleraar gezondheidszorg
Johan Polder bijzonder hoogleraar gezondheidseconomie

Administrator

Of registreer u om te kunnen reageren.