Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Huizenga wordt directeur bij ZuidOostZorg

De raad van toezicht van zorgorganisatie ZuidOostZorg heeft Anke Huizenga per 1 december 2008 benoemd tot de nieuwe algemeen directeur van ZuidOostZorg.

Zij volgt Chris Gerritzen op, die na 29 jaar zijn functie neerlegt vanwege het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd. Huizenga was hiervoor drie jaar werkzaam als regio-directeur bij zorgorganisatie Florence.

ZuidOostZorg biedt verpleeg- en verzorgingshuiszorg vanuit elf locaties in Zuidoost-Friesland en beschikt over 492 verpleeghuisplaatsen en 360 verzorgingshuisplaatsen. Daarnaast biedt ZuidOostZorg dagbehandeling, dagverzorging en zorg aan huis. (Zorgvisie - Jolande den Hollander)

Lees ook:

Wie is wie in de zorg
Jim van Geest in Raad van Bestuur Florence

Administrator

Of registreer u om te kunnen reageren.