Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Inspectie keurt noodoperatiekamers goed

De IJsselmeerziekenhuizen in Lelystad en Emmeloord hebben definitief toestemming gekregen om de noodoperatiekamers in Lelystad in gebruik te nemen. Dat maakte een woordvoerster van het ziekenhuis afgelopen vrijdag bekend.

De noodoperatiekamers worden naar alle verwachting halverwege deze week in gebruik in gebruik genomen. In Lelystad werden noodunits neergezet bij het ziekenhuis, nadat in september bekend werd gemaakt dat de reguliere operatiekamers van de IJsselmeerziekenhuizen moesten sluiten omdat de luchtkwaliteit er niet goed was. (ANP)

Lees ook:

Inspectie controleert noodoperatiekamers Lelystad
IJsselmeerziekenhuizen opent ok's maandag weer
Video: Inwoners Lelystad waren bij debat IJsselmeerziekenhuizen
Patiënten IJsselmeer naar omliggende ziekenhuizen

Administrator

Gerelateerde tags

Of registreer u om te kunnen reageren.