Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Raad van bestuur Orbis uitgebreid

Maarten van der Vorst is benoemd tot lid van de raad van bestuur bij Orbis Medisch en Zorgconcern. Hij zal zich onder andere bezig gaan houden met de financiële besturing en beheersing van het Orbis concern.
Raad van bestuur Orbis uitgebreid

Van der Vorst heeft als bedrijfskundige diverse posities bekleed op directie- en bestuurlijk niveau, in zowel het bedrijfsleven als de nonprofit-sector. Samen met bestuursvoorzitter Ludo Jansen en bestuurslid Guus Broos vormt hij de raad van bestuur van het Limburgse concern.

Orbis Medisch en Zorgconcern

Orbis Medisch en Zorgconcern bestaat uit het Maaslandziekenhuis, Orbis Thuis, Orbis Huishoudelijke Hulp en het Prins Claus Centrum. Het concern is actief op het gebied van zorg, dienstverlening, wonen en welzijn in Zuid- en Midden-Limburg. (Zorgvisie - Jolande den Hollander)

Lees ook:

Wie is wie in de zorg
Europese lening aan Orbis is onzeker
Orbis beslecht ruzie met banken
Banken overeenstemming met Orbis over financiering
Bouw Orbis ligt stil om geldproblemen

Administrator

Gerelateerde tags

Of registreer u om te kunnen reageren.