Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

SP: Kennemer Gasthuis trekt patiënten voor

Het Kennemer Gasthuis in Haarlem en andere ziekenhuizen laten patiënten tegen betaling voorkruipen op wachtlijsten. Dat meldt de SP vandaag op haar website. SP-fractievoorzitter Agnes Kant wil dat minister Klink van Volksgezondheid ingrijpt.
SP: Kennemer Gasthuis trekt patiënten voor

Volgens Kant doen de ziekenhuizen zaken met het bemiddelingsbureau Quality Medical Services. Op internet maakt dit bedrijf reclame met de slogan: ..Uw toegang tot versnelde zorg''. Tegen betaling zegt het bureau binnen een week voor een behandeling in en aantal Nederlandse ziekenhuizen te kunnen zorgen. Voor de behandeling van sommige aandoeningen bestaat in Nederland een maandenlange wachtlijst. (ANP)

Lees ook:

Zilveren Kruis geeft geld bij voorkeursbehandeling
Menzis geeft prijsvoordeel aan topzorgziekenhuizen

Administrator

Gerelateerde tags

Of registreer u om te kunnen reageren.