Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Vilente stopt huishoudelijke hulp in Ede en Wageningen

Vilente beëindigt de levering van de huishoudelijke zorg via de WMO in de gemeenten Ede en Wageningen met ingang van volgend jaar. De zorgaanbieder heeft vooraf op beide gemeenten een dringend beroep gedaan om te komen met kostendekkende tarieven voor de thuiszorg, maar vergeefs. Dit meldt de website edestad.nl.

Vilente heeft wel meegedaan aan de aanbestedingen, maar schreef in met een hoger, kostendekkend tarief. Aangezien de gemeenten hun tarieven niet hebben aangepast betekent dit dat Vilente de komende twee jaar niet meer in aanmerking komt als aanbieder.

Definitieve afwijzing

Voor de jaren 2009 en 2010 heeft Vilente wel ingeschreven voor de aanbestedingen maar tegen een tarief dat kostendekkend is. Dit heeft geresulteerd in een definitieve afwijzing van de gemeenten Wageningen en Ede. (Zorgvisie - Annelies Vermeulen)

Lees ook:

Thuiszorg in Twente wil Wmo-contract aanpassen
Vitras Thuiszorg blijft in Zeist
Thuiszorg stopt met huishoudelijke hulp

Administrator

Gerelateerde tags

Of registreer u om te kunnen reageren.