Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Anita Arts nieuwe bestuurder OLVG

Het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis (OLVG) te Amsterdam heeft per 1 maart 2009 Anita Arts benoemd tot lid van de raad van bestuur van het OLVG.
Anita Arts nieuwe bestuurder OLVG

Anita Arts maakte van 2004 tot juli van dit jaar deel uit van de raad van bestuur van ProRail. In deze periode heeft zij een bijdrage geleverd aan de eenwording en professionalisering van het bedrijf en aantoonbare verbetering van de prestaties. Daarvoor heeft zij sinds 1989 verschillende management- en directiefuncties bekleed bij achtereenvolgens de Nederlandse Spoorwegen en Railverkeersleiding.

Derde bestuurder

Anita Arts is opgeleid tot psychologe en ze heeft diverse managementopleidingen gevolgd. Met de benoeming van Anita Arts in de raad van bestuur krijgt het OLVG er een derde bestuurder bij. De raad van bestuur van het OLVG bestaat met ingang van 1 maart 2009 uit Douwe Hemrika, voorzitter, Anita Arts en Peter van der Meer. (Zorgvisie - Wouter van den Elsen)

Lees meer:

Peter van der Meer bestuurslid bij OLVG
Bestuurder vertrekt bij OLVG
OLVG neemt grootste Spoedeisende Hulp in gebruik
Ontslaggolg onder zorgbestuurders
OR hekelt 'bonusauto' ziekenhuisbestuur

Administrator

4 reacties

  • no-profile-image

    Peter3317

    Ik vindt het schandalig dat Prorail haar gedumpt heeft en zo’n lage grabbel hebben meegegeven. Iemand die zich ruim 20 jaar voor een bedrijf als Prorail heeft ingezet ( voor de volle 100%) hoort bij ontslag toch tenminste een bedrag van 6 nullen. Het laat het falen van Prorail zien, dat ze een TOP-talent als Mevr.Arts hebben laten gaan. Ik hoop dat Mevr.Arts bij haar nieuwe functie meer plezier en vooral respect en aanzien krijgt dan bij Prorail en het OLGV het geval was. Een bedrijf mag God dankbaar zijn als ze zo’n super-talent voor hun wil werken voor zo’n schamel loontje.Mensen bedenk dat topfunctionarissen in Nederland een zeldzaamheid is. Mevr.Arts hoort zeker in die top te zitten.

  • no-profile-image

    Jeroen

    Eruit geknikkerd bij ProRail, altijd nog goed voor een baantje in de zorg...

Of registreer u om te kunnen reageren.