Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Boxmeer krijgt privaat gefinancierd ziekenhuis

Boxmeer krijgt in 2010 een met privaat geld gefinancierd oncologisch ziekenhuis. Dat hebben de burgemeester van Boxmeer en een gedeputeerde van de provincie Noord-Brabant vandaag bekendgemaakt.

Het oncologisch ziekenhuis verrijst op bedrijvenpark Sterckwijck waar men begin december ook is begonnen met de bouw van de nieuwe locatie van het Maasziekenhuis Pantein. In het project wordt 200 miljoen euro geïnvesteerd en schept naar verwachting 550 banen. In 2009 wordt begonnen met de bouw van het ziekenhuis.

Samenwerking Maasziekenhuis

"Over een eventuele samenwerking tussen het oncologisch ziekenhuis en Maasziekenhuis Pantein is nog niets bekend", aldus een woordvoerster van het Maasziekenhuis. Het Maasziekenhuis werkt momenteel al samen met UMC St. Radboud in Nijmegen en het Integraal Kankercentrum Oost. (Zorgvisie - Jolande den Hollander)

Lees ook:

Toch nieuwbouw Maasziekenhuis
MRSA op afdeling Neurologie Maasziekenhuis
Operatiekamers ziekenhuis Boxmeer weer open

Administrator

Of registreer u om te kunnen reageren.