Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Dik vijfhonderd ontslagen in de thuiszorg

In 2008 zijn in de thuiszorg 505 ontslagaanvragen ingediend bij het CWI. Inmiddels zijn hiervan 290 gehonoreerd en zijn er tien nog in behandeling. De rest is van de aanvragen is niet verleend of ingetrokken.

Uit de tussenrapportage Wmo van staatssecretaris Bussemaker blijkt dat dit jaar iets minder ontslagen zijn aangevraagd in de thuiszorg dan in 2007. In 2007 werden 546 ontslagen aangevraagd in de Wmo. Van de aanvragen van 2007 zijn inmiddels 378 gehonoreerd. (Zorgvisie – Wouter van den Elsen)

Lees ook:

Verlies Kruiswerk West-Veluwe leidt tot ontslagen
Ontslagen bij Rivas van de baan
Ontslag dreigt bij Thuiszorg Het Friese Land
Massaontslag dreigt bij Meavita Nederland

Administrator

Of registreer u om te kunnen reageren.