Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

GGZ Friesland eerste instelling met reclamespot

GGZ Friesland wil met een commercial jongeren die risico lopen op een psychose, op hulpverlening attenderen. Het is voor het eerst dat een ggz-instelling via een commercial het brede publiek aanspreekt om jongeren te helpen.

GGZ Friesland is sinds het voorjaar actief in het opsporen van jongeren met een verhoogd risico op het krijgen van een psychose. Een speciaal team van GGZ Friesland zoekt jongeren op in hun eigen omgeving. Toch blijft deze groep jongeren lastig te bereiken, omdat ze vaak niet uit zichzelf in contact komen met de ggz. Via de reclamespot wil GGZ Friesland ook de omgeving van de jongeren aangespreken.

De reclamespot:


Lees ook:

Gedwongen ontslagen dreigen bij GGZ Friesland
GGZ Friesland stoot lichtere zorg af
Bestuursvoorzitter GGZ Friesland ontslagen

Administrator

Of registreer u om te kunnen reageren.