Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

IC-afdelingen in orde bevonden

De Inspectie voor de Gezondheidszorg (IGZ) heeft maandagavond de intensivecare-afdelingen van acht ziekenhuizen gecontroleerd en in orde bevonden. Eind vorige week dreigde de inspectie deze afdelingen te sluiten. Maar na toezeggingen dat zij aan alle eisen zouden voldoen, mochten zij toen toch open blijven.

De inspectie bezocht de afdelingen maandagavond om te kijken of zij die toezeggingen waren nagekomen. Bij alle acht was dat het geval, heeft een woordvoerder van de inspectie gisteren bevestigd. (ANP)

Lees ook:

Ic-afdelingen ziekenhuizen voldoen alsnog aan norm
Vier ziekenhuizen moeten ic-afdeling sluiten
Inspectie bezorgd over kleine IC-afdeling
Onnodige sterfgevallen op kleine IC's'

Administrator

Gerelateerde tags

Of registreer u om te kunnen reageren.