Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Overname IJsselmeerziekenhuizen verschoven

De overname van de IJsselmeerziekenhuizen in Lelystad en Emmeloord door de MC Groep van zorgondernemer Loek Winter is uitgesteld. Dat maakte Winter zaterdag bekend in een programma van Omroep Flevoland.

De overname stond gepland op 8 december. Winter hoopt nu voor de kerst overeenstemming te hebben bereikt met alle partijen. Hij wil vooral duidelijke afspraken maken voor de toekomst met zorgverzekeraar Achmea. Die besprekingen nemen meer tijd in beslag dan verwacht. (ANP)

Lees ook:

Provincie stopt twee miljoen in IJsselmeerziekenhuizen
Loek Winter eigenaar IJsselmeerziekenhuizen
Overleg IJsselmeerziekenhuizen duurt voort

Administrator

Gerelateerde tags

Eén reactie

Of registreer u om te kunnen reageren.