Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Directeur Arduin stapt op

Directeur Piet van den Beemt stopt bij Arduin, instelling voor zorg aan verstandelijk gehandicapten.

Van den Beemt gaat met vervroegd pensioen per november dit jaar. Van den Beemt leidde de omvorming van het oude internaat Vijvervreugd tot de organisatie Arduin, die nu dertien jaar bestaat. Hij liep in Nederland voorop in de ontmanteling van instellingszorg en de integratie van gehandicapten in woonwijken. Hij pleitte daarbij voor keuzevrijheid bij de inrichting van hun leven voor de cliënten. (Provinciaalse Zeeuwse Courant)

Bekijk wie is wie in de zorg >>

Links:

Arduin: uitzending Zembla is onjuist'
Robert Schalock onderzoekt Arduin
Arduin richt ondersteunings-BV op

Administrator

Of registreer u om te kunnen reageren.