Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Peter Holland in bestuur Stichting Katholieke Universiteit

Peter Holland wordt per 1 juli 2008 benoemd tot lid van het bestuur van de Stichting Katholieke Universiteit. Dat heeft het bestuur maandag medegedeeld.
Peter Holland in bestuur Stichting Katholieke Universiteit

Het bestuur van de Stichting Katholieke Universiteit oefent het toezicht uit op het bestuur van de Radboud Universiteit Nijmegen en op het bestuur van het Universitair Medisch centrum St. Radboud. Peter Holland was vanaf 1990 tot 2004 lid van de Raad van Bestuur van verschillende ziekenhuizen. Sinds 2004 is hij voorzitter van de KNMG. Daarnaast vervult hij diverse bestuurlijke functies in de gezondheidszorg. (Mednet)

Administrator

Of registreer u om te kunnen reageren.