Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Van den Maagdenberg bestuurslid Sint Lucas Andreas Ziekenhuis

De raad van toezicht van het Sint Lucas Andreas Ziekenhuis heeft Frida van den Maagdenberg (47) benoemd tot lid van de raad van bestuur. Op 1 oktober neemt zij de functie over van Hans Timmer, die na 28 jaar afscheid neemt van het ziekenhuis.
Van den Maagdenberg bestuurslid Sint Lucas Andreas Ziekenhuis

Frida van den Maagdenberg is momenteel directeur Financiën en Informatievoorziening van het UMC Utrecht. Daarvoor bekleedde zij diverse directiefuncties, waaronder directeur van de Faculteit der Economische Wetenschappen van de Katholieke Universiteit Brabant en directeur Vereniging van Nederlandse Universiteiten (VSNU). De raad van bestuur van het Sint Lucas Andreas Ziekenhuis bestaat verder uit voorzitter Hans van der Schoot en Dick van Gaelen. (Zorgvisie - Wouter van den Elsen)

Fusie St. Lucas en Delfzicht Ziekenhuis stap dichterbij
Sociaal plan voor St. Lucas en Delfzicht
Lucasziekenhuis halveert medicatiefouten

Administrator

Of registreer u om te kunnen reageren.