Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Nieuwe bestuursleden GGZ Nederland begonnen

Vanaf 1 juli heeft GGZ Nederland vier nieuwe bestuursleden.
Nieuwe bestuursleden GGZ Nederland begonnen

De nieuwe bestuursleden zijn Frans Penninx van GGZ Oost Brabant, Rob van de Plank van NPI, Jos Poelmann van Stichting Forum GGZ Nijmegen en Gertjan Vos van Parnassia Bavo Groep. De nieuwe leden komen in de plaats van Leen van Leersum, Hans Bal, Paul Spronken en Petra van Dam. In de bestuursvergadering van 3 juli jongstleden is Wouter van Ewijk benoemd tot vice-voorzitter en Richard Janssen tot secretaris. (Zorgvisie – Wouter van den Elsen)

Lees ook:

Marleen Barth nieuwe voorzitter GGZ Nederland
'Invoering ZZP's gaat te snel'

Administrator

Of registreer u om te kunnen reageren.