Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Prijzen van zorgzwaartepakketten bekend

De Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) heeft de voorlopige prijzen van de zorgzwaartepakketten (ZZP’s) bekend gemaakt.

Het overzicht van de geactualiseerde prijzen staat op de website van de NZa. Hier bericht de NZa ook over de verdere stappen naar de invoering per 1 januari 2009. Na elke budgetronde in 2008 herijkt de NZa de nieuw berekende ZZP-prijzen. Om tijdig en voldoende informatie te verwerven voor de herijkingen, heeft de NZa een regeling opgesteld die zorgkantoren en zorgaanbieders verplicht een gezamenlijke ZZP-opgave bij de NZa in te dienen. (VWS)

Lees ook:

Strengere eisen voor aanleveren gezamenlijke ZZP
Argwaan over beslisregels bij zzp's

Administrator

Gerelateerde tags

Of registreer u om te kunnen reageren.