Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Bussemaker reikt prijs voor beste woonzorgproject uit

Staatssecretaris Bussemaker van Volksgezondheid en minister Vogelaar van Wonen, Wijk en Integratie schrijven een prijsvraag uit voor het beste woonproject voor mensen met behoefte aan psychiatrische zorg.

De ministeries willen de woningmarkt stimuleren om nieuwe samenwerkingsverbanden aan te gaan. Het project dat de Zilveren Woonladder wint, krijgt een geldbedrag van 10.000 euro. Dat bedrag mag worden besteed aan het winnende project of aan een soortgelijk plan. De prijs wordt op 4 december uitgereikt tijdens het congres ‘Naar herstel en gelijkwaardig burgerschap voor mensen met een ernstige psychische aandoening’ van GGZ Nederland. (Zorgvisie - Annelies Vermeulen)

Lees ook:

IGZ reikt prijs voor patiëntveiligheid uit
Unal Zorg wint Agis Zorgverbeteraarsprijs 2008
Sint Maartenskliniek wint Zorgvernieuwingsprijs

Administrator

Of registreer u om te kunnen reageren.