Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Cliënten geen huishoudelijke hulp van Vérian

Tachtig cliënten van thuiszorgorganisatie Vérian moeten het deze zomer een of twee weken zonder huishoudelijke hulp doen. Door een tekort aan personeel is de instelling niet in staat aan zijn verplichtingen te voldoen. Dat meldt de Stentor.

Voorgaande jaren kon de zomervakantie ook moeilijk worden overbrugd, maar volgens de organisatie zijn de problemen nu groter omdat er meer zorg geleverd moet worden. Ook is het lastig om personeel te vinden. Via een brief heeft Vérian de betreffende cliënten op de hoogte gesteld. Vérian heeft zo'n 2000 cliënten. (Zorgvisie - Annelies Vermeulen)

Lees ook:

Gedwongen ontslagen bij thuiszorginstelling Vérian
Tekort huishoudelijke hulpen bij Evean
Drie zorgaanbieders stoppen met huishoudelijke hulp

Administrator

Gerelateerde tags

Of registreer u om te kunnen reageren.