Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Directeur Bureau Jeugdzorg Amsterdam treedt af

Directeur Wiel Janssen van Bureau Jeugdzorg in Amsterdam stapt op. Dat gebeurt nadat de ondernemingsraad in juli het vertrouwen in de directie had opgezegd uit onvrede over de financiële problemen van de organisatie en de slechte werksfeer.

Een woordvoerder van Bureau Jeugdzorg Agglomeratie Amsterdam maakte bekend dat Janssen aftreedt in overleg met de raad van toezicht. Nadat de ondernemingsraad zijn ongenoegen over de directie had geuit, kwam de raad van toezicht nog met een plan van aanpak om de problemen bij de organisatie op te lossen. Dat kreeg echter ook niet voldoende steun. Het is nog niet bekend wie hem gaat opvolgen. (ANP)

Lees ook:

Crisis Bureau Jeugdzorg Amsterdam duurt voort
OR Jeugdzorg Amsterdam zegt vertrouwen in directie op
Directeur Jeugdzorg vertrekt na meningsverschil

Administrator

Of registreer u om te kunnen reageren.