Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Speciaal bordeel voor gehandicapten

In een oude boerderij in Heerlen wil een ondernemer een seksboerderij voor gehandicapten beginnen. Omwonenden zijn woedend en willen niet dat het bordeel er komt. Dit schrijft de Limburger.

Het project voor gehandicapten moet onderdeel worden van ‘Dutch Desires’, een bordeel voor valide mensen. Zes kamers zijn er geserveerd voor lichamelijk gehandicapten. Er komen speciale bedden, schuifdeuren, een lift en een verlaagde lounchebar. De gemeente Heerlen heeft de benodigde bouwvergunning inmiddels verleend, maar er loopt nog een bezwaarprocedure. (Zorgvisie – Annelies Vermeulen)

Lees ook:

Reportage over het bordeel bij Nova
‘Machtsmisbruik in gehandicaptenzorg taboe’
Gehandicapten gaan er fors op achteruit

Administrator

Gerelateerde tags

2 reacties

 • no-profile-image

  kimberley pex

  Net die mensen hebben behoefte aan 'n beetje lichaamscontact, inderdaad; laten we hun niet extra in de verdomhoek zetten.Ik ken héél wat(geestelijk) gehandicapten,en ik vind ze *meer mens* als menige "eenheidsworstmens".Liefs van Kim.

 • no-profile-image

  Caroline

  nee, zeg stel je ook eens voor dat een gehandicapte sex wil hebben... Het kan tegenwoordig niet platvloers genoeg op tv, we hebben Sex voor de Buch al weer jaren achter ons maar dat een gehandicapte betaalde sex wil! foei, dat kan toch echt niet. Laten we ze toch vooral terug in hun verdomhoekje zetten.
  Je vraagt je af wie hier de handicap heeft, degene die zo reageert soms?

Of registreer u om te kunnen reageren.