Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Verhuizing patiënten Deventer ziekenhuis

In september wordt nieuwe locatie van het Deventer ziekenhuis in gebruik genomen. Volgende week, in de nacht van 27 op 28 augustus, worden de ruim honderd patiënten van de Geertruidenlocatie overgebracht naar de nieuwe locatie op de Rielerenk.

De patiënten worden met acht vrachtwagens die tijdelijk zijn omgebouwd tot rijdende verpleegkamers, vervoerd naar de nieuwe locatie elders in de stad. De verhuizing vindt plaats tussen 04.00 en 12.00 uur. Het ritje duurt een paar minuten en iedere vrachtwagen rijdt ongeveer vier of vijf keer per uur de route heen en terug. De verkeerspolitie begeleidt de vrachtwagens om de verhuizing zo voorspoedig mogelijk te laten verlopen.Tijdens de bijzondere verhuizing blijft de route open voor het verkeer, aldus de gemeente. (Zorgvisie -Jolande den Hollander)

Lees ook:

Bijna drie miljard extra voor bouw zorginstellingen
Bouwlasten nog niet in AWBZ-tarieven
Oudere vrijwilligers terug in Deventer ziekenhuis

Administrator

Gerelateerde tags

Of registreer u om te kunnen reageren.