Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

IJsselmeerziekenhuizen wellicht verkocht

De problemen van de IJsselmeerziekenhuizen zijn zo groot dat verkoop of opsplitsing van het ziekenhuis niet wordt uitgesloten. Dit zegt voorzitter van de raad van bestuur Harry Borghouts van het ziekenhuis gisteren in het NRC Handelsblad.

Ziekenhuis De Tjongerschans in Heerenveen verklaarde zich al eerder bereid de zorg van de Emmeloordse vestiging van de IJsselmeerziekenhuizen permanent over te willen nemen. Ook het Antonius Ziekenhuis in Sneek gaf aan zijn activiteiten in Emmeloord verder uit te willen breiden. Volgens het NRC komt Borghouts binnen zes weken met een toekomstplan voor de ziekenhuizen. (Zorgvisie – Jolande den Hollander)

Lees ook:

Directie IJsselmeerziekenhuizen wankelt
Operatieverbod voor IJsselmeerziekenhuizen
Patiënten IJsselmeer naar omliggende ziekenhuizen
Verlies dreigt voor IJsselmeerziekenhuizen

Administrator

Gerelateerde tags

Of registreer u om te kunnen reageren.