Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Nieuw tv-programma over zorginnovaties

Een nieuw tv-programma op RTL-7 gaat vernieuwende technologieën en ict-toepassingen in de zorg in beeld brengen. Het programma is redactioneel niet onafhankelijk; fabrikanten kunnen items inkopen.

Het programma 'Moderne zorg' richt zich op de gehele gezondheidszorg, zowel de care als de cure. Onder meer zorg op afstand via beeldluisterverbinden, de health buddy, de douche-wc en e-learning komen aan bod. De makers hopen door middel van dit programma een bijdrage te leveren aan een positief imago van de zorg en een grootschaliger toepassing van moderne oplossingen in de gehele Nederlandse zorg. De eerste aflevering is op zondagochtend 21 september om 10.00 uur. (Zorgvisie - Annelies Vermeulen)

Lees ook:

Ellen Maat programmadirecteur Innovatie & ICT bij VWS
Nieuwe lector Innovatie van de zorg
'Prikkelend’ Zorginnovatieplatform gaat van start'

Administrator

Gerelateerde tags

Eén reactie

 • no-profile-image

  Ben Bunt

  Ik ben de bedenker van het Beeldhorloge. Kijk op www.beeldhorloge voor alle byzonderheden. Het product is op de markt en uitgebreid getest, wij ontvangen zeer enthousiaste reacties.Zie de rubriek ervaringen op de site.Volgens mij voldoen wij aan jullie criteria, nieuw,innovatief, ICT gestuurd etc.

  U kunt mij bereiken via b.bunt2@chello.nl
  m.vr.gr.
  Ben Bunt

Of registreer u om te kunnen reageren.