Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Peter Groenewegen nieuwe directeur NIVEL

Peter Groenewegen is per 1 januari 2009 benoemd tot directeur van het Nederlands instituut voor onderzoek van de gezondheidszorg, NIVEL. Groenewegen is momenteel plaatsvervangend directeur en afdelingshoofd bij het onderzoeksinstituut.
Peter Groenewegen nieuwe directeur NIVEL

Naast is zijn bestuursfunctie is Groenewegen hoogleraar aan de faculteit Sociale wetenschappen en de faculteit Geowetenschappen van de Universiteit Utrecht. Daar doet hij onder meer internationaal vergelijkend onderzoek naar gezondheidszorgsystemen, de effecten van de stelselwijziging en de veranderende rol van professionals. (Zorgvisie - Jolande den Hollander)

Lees ook:

Wie is wie in de zorg
Huisartsen tevreden over Buurtzorg
RIVM en NIVEL tekenen samenwerking

Administrator

Gerelateerde tags

Of registreer u om te kunnen reageren.