Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Provincies zetten miljoenen in op domotica

De provincie Noord-Brabant stelt 9 miljoen euro beschikbaar voor onderzoek, kennisdeling en toepassing van ICT in de zorg. De Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant zien vooral mogelijkheden in het uitbreiden van domotica voor ouderen en chronisch zieken in schaalvergroting en samenwerking met partners.

Eerder deze week maakte ook de provincie Gelderland bekend dat ze stevig gaat inzetten op domotica. De provincie Gelderland gaat een miljoen euro, die apart was gezet voor een demonstratiewoning waarin domotica een grote rol zou gaan spelen, direct in de praktijk inzetten. (Zorgvisie - Hanneke Bruggeman)

Lees ook:

Domotica wint Best Practice Award
Mogelijkheden ict niet benut
Claudia Zuiderwijk lid van het innovatieplatform

Administrator

Gerelateerde tags

Of registreer u om te kunnen reageren.