Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Smaling president-commissaris bij Zorgcoöperatie

De heer Cees Smaling is op 4 september benoemd tot president-commissaris van Zorgcoöperatie Nederland. Hij neemt hiermee het voorzitterschap over van de heer Blankert, die sinds de oprichting van de zorgcoöperatie president-commissaris was.

De heer Smaling was voorheen voorzitter van de raad van bestuur van PCM Uitgevers en bekleedde verschillende toezichthoudende en bestuurlijke functies bij maatschappelijke organisaties en in het bedrijfsleven. Op dit moment is hij actief als voorzitter van de raad van toezicht Nederlandse Publieke Omroep (NPO) te Hilversum en voorzitter van de raad van toezicht van het Ziekenhuis Rivierenland in Tiel.

Zorgcoöperatie Nederland is een landelijk werkende coöperatieve vereniging waarin elf zorgorganisaties voor gehandicaptenzorg en verpleging en verzorging zich verenigd hebben. (Zorgvisie - Jolande den Hollander)

Lees ook:

Stephan Peijnenburg bestuurder bij Zorgcoöperatie Nederland
Dessing commissaris bij Zorgcoöperatie Nederland
De Open Ankh verder als Zorgcoöperatie Nederland

Administrator

Of registreer u om te kunnen reageren.