Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Zorgbalans maakt bezwaar tegen boete

De thuiszorginstelling Zorgbalans in de regio Kennemerland heeft bezwaar aan getekend tegen de boete die de Nederlandse Mededingsautoriteit (NMa) vrijdag heeft opgelegd. De NMa beschuldigt vijf thuiszorgorganisaties, inclusief Kennemerland, van kartelvorming.

De NMa heeft de thuiszorginstellingen boetes opgelegd die variëren van ruim 6 ton tot 4 miljoen euro. In een verklaring zegt de raad van bestuur van Zorgbalans de gang van zaken en de gevolgde procedure te betreuren. (ANP)

Lees ook:

NMa legt thuiszorg miljoenenboetes op
Actiz wil parlementair onderzoek marktwerking
NMa: Kartelafspraken binnen de thuiszorg
Ketenzorg stagneert door geldproblemen thuiszorg

Administrator

Of registreer u om te kunnen reageren.