Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Brinkman stapt op bij Philadelphia

In verband met de financiële problemen bij Stichting Philadelphia Zorg treden commissarissen Hans Borstlap en Hans Megens met onmiddellijke ingang terug. Ook voorzitter van de raad van commissarissen Elco Brinkman stapt op. Brinkman blijft aan totdat er een opvolger voor hem is gevonden.
Brinkman stapt op bij Philadelphia

De commissarissen treden terug omdat zij zich medeverantwoordelijk achten voor het beleid van de voormalige raad van bestuur van Philadelphia. Door het gevoerde beleid is Philadelphia in financiële problemen geraakt. (Zorgvisie - Jolande den Hollander)

Lees ook:

Bestuur Philadelphia poetste jaarcijfers op
Zorgbestuurder Frits Brink vertrekt bij Philadelphia

Administrator

Eén reactie

Of registreer u om te kunnen reageren.