Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Carante sleept drie miljoen ESF-subsidie binnen

Carante Groep krijgt 3,2 miljoen subsidie uit het Europees Sociaal Fonds.

Carante Groep heeft de ESF-subsidie aangevraagd voor scholingen bij de aangesloten organisaties Amerpoort, ASVZ, De Waerden, Fatima, Frion en SIG. Zij trainen medewerkers in het omgaan met agressie, zodat minder vrijheidsbeperkende maatregelen nodig zijn. Andere scholingen gaan over managementdevelopment, bedrijfshulpverlening en het leren werken met zorgplannen.

Gezamenlijke aanvraag

Marijke Voorn, die de aanvraag heeft gecoördineerd vanuit Carante Groep, schrijft het “prima resultaat” toe aan de gezamenlijke aanvraag. “We konden elkaar ondersteunen bij de problemen die we tegen kwamen tijdens het project. En niet elke organisatie hoefde tijd en mankrachtvrij te maken voor de bureaucratische rompslomp.” (Zorgvisie – Krista Kroon)

Lees ook

Stagefonds Zorg veelvuldig gebruikt
Animo groot voor opleiding thuiszorg
Minder agressie door Verbetertraject Probleemgedrag
Proef: werklozen krijgen zorgbaan
Loket voor ESF-aanvragen

Administrator

Gerelateerde tags

Of registreer u om te kunnen reageren.