Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

De Goeij treedt terug als DG Volksgezondheid

Directeur-generaal Hans de Goeij legt op 1 maart zijn functie neer. De Goeij werd afgelopen week zestig jaar.

Hans de Goeij trad voor het eerst in rijksdienst in 1969. Ook werkte hij langere tijd bij gemeentelijke en regionale overheden. Hij heeft besloten om na zeven jaar als directeur-generaal van de Volksgezondheid te stoppen met deze werkzaamheden.

Ministerie VWS

De Goeij werkt vanaf 1 maart in deeltijd als buitengewoon adviseur van het ministerie van VWS. In die functie zal hij op verzoek van de minister van VWS een aantal projectwerkzaamheden leiden tot uiterlijk juni 2011. Vanaf 1 juni 2009 zal hij ook in deeltijd werkzaam zijn als senior consultant en interim-manager via de Oude Grachtgroep in Wateringen en Amsterdam. (Zorgvisie -Wouter van den Elsen)

Lees meer:

Wie is Hans de Goeij en wat deed hij bij vws?

Administrator

Of registreer u om te kunnen reageren.