Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Laatste patiënten verlaten Julianaziekenhuis

De laatste patiënten hebben gisteren met speciaal vervoer het Julianaziekenhuis in Apeldoorn verlaten. De locatie wordt later gesloten.

Achttien patiënten van onder meer de afdeling hartbewaking zijn met ambulances en speciaal geprepareerde vrachtwagens naar de locatie Lukas van Gelre Ziekenhuizen in Apeldoorn gereden. "In het Julianaziekenhuis blijft voorlopig nog wel een diagnostisch centrum gehuisvest. Patiënten worden daar niet meer opgenomen'', aldus een woordvoerder. Het vervoer verliep vlekkeloos, zo meldde hij. De verhuizing is het sluitstuk van de fusie uit 1986 tussen beide ziekenhuizen. De locatie Juliana sluit later dit jaar definitief de deuren. (ANP)

Lees ook:

Verhuizing patiënten Deventer ziekenhuis
Vlietland Ziekenhuis verhuist patiënten
Wouter Bos wil ziekenhuizen steunen

Administrator

Of registreer u om te kunnen reageren.