Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Marianne Acampo van Martini naar RodeKruis Ziekenhuis

Marianne Acampo, lid van de raad van bestuur van het Martini Ziekenhuis in Groningen legt per 1 april aanstaande haar functie neer om per 1 mei aan te treden als voorzitter van de raad van bestuur van het Rode Kruis Ziekenhuis te Beverwijk.
Marianne Acampo van Martini naar RodeKruis Ziekenhuis

Marianne Acampo heeft ruime ervaring in bestuurlijke functies in de gezondheidszorg. Zij was sinds 2005 lid van de raad van bestuur van het Martini ziekenhuis. Bij ggz-instelling Altrecht en het UMC Utrecht was zij directeur financiën en informatievoorziening en bij het AMC in Amsterdam hoofd concernstaf financiën en economie. (Zorgvisie - Berber Bast)

Lees ook:

Thiadens neemt afscheid van Martini Ziekenhuis
Thiadens over 10 jaar Martini Ziekenhuis

Administrator

Of registreer u om te kunnen reageren.