Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Van den Oever wordt bestuurder bij Vierstroomzorgring

Jeroen van den Oever wordt per 1 maart de nieuwe bestuurder van Vierstroomzorgring. Van den Oever volgt Freek Lapré op die, sinds het vertrek van Charles Laurey, tijdelijk bestuurder van Vierstroomzorgring is.
Van den Oever wordt bestuurder bij Vierstroomzorgring

Van den Oever heeft al 12 jaar ervaring als bestuurder in de zorg. Hij was onder meer directeur van DiaVitaal, een dochteronderneming van zorgverzekeraar Ohra, en directievoorzitter van Zilveren Kruis. De afgelopen drie jaar was hij directeur-oprichter van De Veghte, een managementbureau in de gezondheidszorg en zusterorganisatie van Plexus Medical Group. (Zorgvisie - Jolande den Hollander)

Lees ook:

Vol in de wind
Charles Laurey gaat Meavita leiden

Administrator

Eén reactie

  • no-profile-image

    Chris Bouter

    Ik was je bijna vergeten, maar leuk te lezen dat het je na het Zilveren Kruis goed gaat. Succes

Of registreer u om te kunnen reageren.