Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Dupuis benoemd als voorzitter toezicht WZH

Heleen Dupuis is benoemd als voorzitter van de raad van toezicht bij WoonZorgcentra Haaglanden (WZH). Dupuis volgt Ella Kalsbeek op. De raad van toezicht bij WZH heeft ook een adviserende rol naar de bestuurders toe.
Dupuis benoemd als voorzitter toezicht WZH

Dupuis studeerde theologie en rechten aan de universiteit in Leiden. In 1976 promoveerde zij als hoogleraar medische ethiek. Sinds 1999 is de nieuwe voorzitter bij WZH al VVD-lid van de Eerste Kamer. In september dit jaar werd Dupuis benoemd als voorzitter van de Vereniging Gehandicapten Nederland. (Zorgvisie – Nico van Wijk)

Lees ook:

Heleen Dupuis getipt als voorzitter VGN
Frans van Vught naar Medisch Spectrum Twente
‘VGN moet stelling nemen tegen Philadelphia’

130701

Of registreer u om te kunnen reageren.