Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Breedveld nieuwe toezichthouder Ipse de Bruggen

Ferry Breedveld is per september benoemd als voorzitter van de raad van toezicht van gehandicapteninstelling Ipse de Bruggen. De nieuwe voorzitter was tot dan toe voorzitter van de raad van bestuur van het Leids Universitair Medisch Centrum.
Breedveld nieuwe toezichthouder Ipse de Bruggen

Adri Vermeer was met ingang van 1 januari 2009 al gestopt als voorzitter van de raad van toezicht. Vanaf die datum heeft Joris van Bergen de rol van toezichthouder ad interim vervuld. (Zorgvisie - Mark van Dorresteijn)

Lees ook:

Sander Ketelaar verlaat Ipse de Bruggen
Fusie Stichting Ipse en De Bruggen
De Bruggen en Ipse onderzoeken fusie

130701

Of registreer u om te kunnen reageren.