Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Ella Vogelaar wordt toezichthouder Welder

Ella Vogelaar is benoemd tot voorzitter van de raad van toezicht van het landelijk kenniscentrum Welder. Vogelaar volgt hiermee Henk Muller op, die ruim zeven jaar betrokken was bij de organisatie.
Ella Vogelaar wordt toezichthouder Welder

Vogelaar was eerder werkzaam als Nederlands politica, als minister voor Wonen, Wijken en Integratie in het kabinet-Balkenende IV. In november 2008 kondigde Vogelaar aan af te zullen treden als minister nadat de PvdA-top het vertrouwen in haar had opgezegd.

Twintig maanden

Na haar ministerschap bracht zij een dagboek uit onder de titel ‘Twintig maanden knettergek’. Het boek gaat over haar periode voor en tijdens haar ministerschap. Ook de botsingen met Wouter Bos komen herhaaldelijk aan bod.

Welder

Welder houdt zich bezig met werk, uitkeringen en verzekeringen in relatie tot gezondheid en handicap. (Mark van Dorresteijn)

Eén reactie

  • no-profile-image

    William D.(Bill) Hermsen.Dordrecht.NL

    Van Harte met uw benoeming tot Voorzitter van de Raad van Toezicht van het Landelijk Centrum Welder.In Dordrecht gonsde het , dat U kandidaat Burgemeester van Dordrecht was/is . U heeft o.a. bezoek gebracht aan diverse wijken in o.a. Dordrecht. Heeft belangstelling voor wijken met " problemen ". Veel succes!

Of registreer u om te kunnen reageren.