Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Krul verlaat Reinier de Graaf Ziekenhuis

Bestuurslid Viktor Krul verlaat per 1 maart 2010 het Reinier de Graaf ziekenhuis na een verschil van inzicht met de raad van toezicht. De komende periode gebruikt Krul om lopende werkzaamheden af te ronden en over te dragen. De Raad van Toezicht streeft ernaar om de aldus ontstane vacature op korte termijn in te vullen.
Krul verlaat Reinier de Graaf Ziekenhuis

Samen met voorzitter Jaap van den Heuvel vormt Viktor Krul de Raad van Bestuur van de Delftse ziekenhuisgroep. Eerder was Krul bestuurslid van het Rode Kruis Ziekenhuis in Beverwijk. Daarvoor was hij werkzaam bij onder andere het Medisch Centrum Alkmaar, Randstad Gezondheidszorg en het Ministerie van Landbouw, Natuurbeheer en Visserij. (Zorgvisie - Mark van Dorresteijn)

Lees ook:

Directeur Rode Kruis Ziekenhuis stapt op
Reinier de Graaf claimt 51,2 miljoen van rijk
Reinier de Graaf Gasthuis ‘is niet te koop’

130701

Of registreer u om te kunnen reageren.