Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Wilders vervangt Bunnik bij NVZD

Yvonne Wilders, lid van de raad van bestuur van het Spaarne Ziekenhuis in Hoofddorp en Heemstede, treedt vanaf 19 november toe tot het bestuur van de Vereniging van bestuurders in de gezondheidszorg, NVZD. Dat meldt vakblad Skipr vandaag.
Wilders vervangt Bunnik bij NVZD

Bert Bunnik is per 1 oktober vertrokken uit het bestuur. Het bestuur doet op 3 maart 2010 een voordracht voor een nieuwe voorzitter van de NVZD. Tot die tijd neemt de vicevoorzitter Eelco Damen de taken van de voorzitter waar.

Spaarne Ziekenhuis

Wilders is lid van de raad van bestuur van het Spaarne Ziekenhuis. Tot en met 2007 was zij partner bij KPMG Gezondheidszorg. Het NVZD-bestuur belooft de communicatie met de leden de komende maanden te versterken. Het bestuur gaat in gesprek met de leden over de toekomstige koers en werkwijze van de vereniging.

Verbeteren communicatie

Het NVZD-bestuur belooft de communicatie met de leden de komende maanden te versterken. Het bestuur gaat in gesprek met de leden over de toekomstige koers en werkwijze van de vereniging. (Zorgvisie - Wouter van den Elsen)

Lees ook:

Terugkeer Aghina NVZD blijft mogelijk
Positie NVZD-bestuur wankelt
Spaarne Ziekenhuis benoemt Wilders in rvb
Bestuur NVZD wil directeur Jan Aghina ontslaan

Of registreer u om te kunnen reageren.