Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Anton Metske bestuurder bij SVVE De Archipel

Anton Metske is op 22 december aangetreden als bestuurder van SVVE De Archipel in Eindhoven. Anton Metske vervangt Charles Laurey die van juni tot december van dit jaar bestuurder van De Archipel was.

Anton Metske startte in 1990 als directeur van de Zuster Eykelenboom Stichting en werd daarna algemeen directeur van de Stichting Zorginstellingen Rijswijk. Hij was één van de medeoprichters van zorgonderneming Florence in de regio Den Haag, waar hij van 2003 tot 2008 lid was van de Raad van Bestuur. (Zorgvisie – Mark van Dorresteijn)

Lees meer:

Charles Laurey stapt op bij SVVE De Archipel
Charles Laurey naar De Archipel in Eindhoven

Zorgvisie magazine

Behoefte aan meer verdieping? Word nu abonnee van Zorgvisie.

Eén reactie

 • no-profile-image

  ans vd Velden

  graag wil ik een email versturen naar Hr. Anton Metske
  vriendelijke groet
  Ans vd Velden
  06 25 436 823

Of registreer u om te kunnen reageren.