Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Gert Daggers stopt bij De Driestroom

Gert Daggers, voorzitter van de raad van bestuur van De Driestroom, heeft besloten zijn functie om gezondheidsredenen neer te leggen.
Gert Daggers stopt bij De Driestroom

Door een langdurige combinatie van een aantal lichamelijke ongemakken ontbreekt het Daggers aan de benodigde daadkracht en vitaliteit om zijn rol als bestuurder nog langer met verve vorm te geven. Zo staat in een persverklaring te lezen. Daarom stopt de heer Daggers en legt hij definitief zijn taken als voorzitter van de raad van bestuur neer. Voorlopig worden de taken van de voorzitter van de raad van bestuur waargenomen door Wim Muilenburg, bestuurder bedrijfsvoering. (Zorgvisie - Wouter van den Elsen)

Lees ook:

Smalhout kraakt governance-brief

Gerelateerde tags

Of registreer u om te kunnen reageren.