Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Jan Pierik verlaat Ambulance Oost

Bestuurder Jan Pierik verlaat Ambulance Oost. Per 1 maart 2010 wordt hij bestuurder van Verenigd Ziekenvervoer Amsterdam (VZA). VZA-groep is in de loop van 2009 overgenomen door het AMC Amsterdam.
Jan Pierik verlaat Ambulance Oost

Pierik is bijna tien jaar bestuurder geweest van Ambulance Oost. Daarnaast is hij voorzitter van de raad van beheer van Axira, het samenwerkingsverband van ambulancediensten in noord en oost Nederland. Eerder werkte Pierik ook bij het UMC St. Radboud en de Isala Klinieken.

VZA-groep

De VZA-groep is betrokken bij de ambulancezorg in de regio’s Amsterdam-Amstelland, Zaanstreek-Waterland en Kennemerland. Naast ambulancezorgverlener is de VZA ook een belangrijk uitvoerder van zorg- en welzijnsvervoer in de agglomeratie Amsterdam. (Zorgvisie – Mark van Dorresteijn)

Zorgvisie Magazine

Behoefte aan meer verdieping? Word nu abonnee van Zorgvisie.

Gerelateerde tags

Of registreer u om te kunnen reageren.