Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Lekkage bij Sophia Kinderziekenhuis

Het Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam heeft woensdag drie van de acht operatiekamers buiten gebruik moeten stellen wegens een lekkend dak.
Lekkage bij Sophia Kinderziekenhuis

Voor de komende twee weken zijn 23 geplande operaties afgezegd. De ingrepen die niet kunnen wachten, gaan gewoon door. De lekkage is het gevolg van werkzaamheden aan het dak van het Sophia Kinderziekenhuis, dat momenteel verbouwd wordt. Onduidelijk is wanneer de overlast van de lekkage is opgelost, maar het ziekenhuis zegt alles in het werk te zullen stellen om de operatiekamers zo snel mogelijk weer op volle kracht te laten draaien. De patiënten van wie de ingreep nu is afgezegd, worden zoveel mogelijk bovenaan de lijst gezet voor nieuwe afspraken. (Zorgvisie – Wouter van den Elsen)

Lees ook:

Operatiekamers VUmc uit voorzorg dicht
Ziekenhuis Hengelo sluit operatiekamers
Operatiekamers Jeroen Bosch dicht door kou
Ongedierte legt operatiekamers Lelystad plat

Gerelateerde tags

Of registreer u om te kunnen reageren.