Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Peter van den Elzen wordt bestuursvoorzitter Zuwe Hofpoort ziekenhuis

Peter van den Elzen wordt per januari 2010 benoemd tot voorzitter van de raad van bestuur van het Zuwe Hofpoort Ziekenhuis te Woerden. Dat maakte de raad van toezicht van het ziekenhuis bekend.
Peter van den Elzen wordt bestuursvoorzitter Zuwe Hofpoort ziekenhuis

Van den Elzen heeft verschillende bestuurlijke en wetenschappelijke activiteiten op zijn naam staan. Na zijn studie Moleculaire Genetica, Biochemie & Immunologie heeft hij zijn gewerkt in zowel het bedrijfsleven (o.a. Unilever) als de publieke sector (Vrije Universiteit).

Van den Elzen gaf in diverse functies leiding aan onderzoek en ontwikkeling op het gebied van gezondheid en voeding. Op dit moment is Van den Elzen nog lid van de concern raad van Wageningen Universiteit en algemeen directeur van de Agrotechnology and Food Sciences Group. (Zorgvisie – Mark van Dorresteijn)

2 reacties

  • no-profile-image

    selma de regt

    Deel van het uitgekiende en vooraf bedachte lobbytraject? Biochemicus leidt eerst project Knor Vie van Unilever, het zogenaamde gezonde drankje-maar-niet-heus-, daarna als Unileverman aan het hoofd van agrotechnology en foodsciences Wageningen... en nu de zorgsector.... de Pro-Active leugen een extra zetje geven?consortiumvorming in het vizier? Heeeel subtiel...... maar wel doorzichtig.

  • no-profile-image

    hhuntink@hetnet.nl

    bent u peter van de elzen die op don rua in sheerenberg bentmgeweest?myn naam is henk huntink.tel.0622534549

Of registreer u om te kunnen reageren.