Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

CDA: 'Klink moet ingrijpen bij Zeeuwse ziekenhuizen'

Minister Klink van Volksgezondheid moet ingrijpen bij de ziekenhuizen in Vlissingen en Goes. Het CDA wil dat de minister het College Sanering Zorginstellingen (CSZ) zo snel mogelijk op de ziekenhuizen af stuurt.

Het college moet uitzoeken hoe het zit met de bestuurlijke sores en een tekort aan geld bij de Zeeuwse ziekenhuizen, die van plan zijn samen te gaan. CDA-Kamerleden Ad Koppejan en Janneke Schermers is ter ore gekomen dat de problemen in de Oosterscheldeziekenhuizen in Goes en ziekenhuis Walcheren in Vlissingen zich opstapelen. (ANP)

Lees meer:

Online klaaglijn voor Zeeuwse ziekenhuizen
Weer uitstel Zeeuwse ziekenhuisfusie
Klink houdt rug recht in spoeddebat

Administrator

Gerelateerde tags

Of registreer u om te kunnen reageren.