Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Henri Janssen verlaat St. Jans Gasthuis

Henri Janssen, directeur van het St. Jans Gasthuis in Weert, stapt eind mei 2009 over naar het Streekziekenhuis Koningin Beatrix in Winterswijk.

Ook bij het Streekziekenhuis Koningin Beatrix wordt Janssen het enige lid van de raad van bestuur. Janssen blijft in ieder geval nog deels zijn functie in het St. Jans Gasthuis vervullen tot de participatie van de MC groep van Loek Winter is afgerond.

Geen verrassing

Het vertrek van Henri Janssen komt voor de raad van toezicht niet als verrassing. Bij zijn aantreden begin 2005 had hij al te kennen gegeven 3 à 4 jaar te zullen blijven. De gestelde doelen voor zijn termijn zijn behaald en zijn opvolging is in voorbereiding, aldus de raad van toezicht. (Zorgvisie - Berber Bast)

Lees ook:

Loek Winter mede-aandeelhouder St. Jans Gasthuis
St. Jans Gasthuis: ziekenhuis zonder wachttijden
Henri Janssen

Administrator

Of registreer u om te kunnen reageren.