Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Terleth medisch directeur bij Het Roessingh

Carrol Terleth begint op 1 maart als medisch directeur bij revalidatiecentrum Het Roessingh.
Terleth medisch directeur bij Het Roessingh

In deze nieuwe functie is hij samen met de raad van bestuur verantwoordelijk voor het medisch beleid van het revalidatiecentrum. Terleth was hiervoor werkzaam als directeur Private Activiteiten en ad interim directeur Zorg bij Ziekenhuisgroep Twente. Daarvoor werkte hij onder andere als universitair hoofddocent aan het Leids Universitair Medisch Centrum, waar hij onderzoek naar kanker deed. (Zorgvisie - Jolande den Hollander)

Lees ook:

Revalidatie vraagt geld voor innovatie
Rob Smeets hoogleraar revalidatiegeneeskunde

Administrator

2 reacties

Of registreer u om te kunnen reageren.