Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Vijf ziekenhuizen uitgeroepen tot Top Werkgever

Vijf ziekenhuizen zijn door CRF uitgeroepen tot Top Werkgever 2009.

Het gaat om het Catharina-ziekenhuis in Eindhoven, het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis in Amsterdam, het Martini Ziekenhuis in Groningen, het Canisius-Wilhelmina Ziekenhuis in Nijmegen en de combinatie St. Antonius Ziekenhuis in Nieuwegein/Mesos Medisch Centrum in Utrecht. Deze ziekenhuizen hebben sinds 2007 een samenwerkingsverband. De ambitie van deze groep ziekenhuizen is om een kwaliteitskeurmerk te vormen. Sinds een aantal jaren publiceert CRF jaarlijks een uitgave met Topwerkgevers. (Zorgvisie - Annelies Vermeulen)

Lees ook:

Zorgmedewerkers niet trots op werkgever
GGD als werkgever steeds aantrekkelijker
UMC Utrecht meest favoriete zorgwerkgever

Administrator

Of registreer u om te kunnen reageren.