Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Bronovo-Nebo en SWZ gaan samenwerken

Stichting Bronovo-Nebo en de Stichting Wassenaarse Zorgverlening (SWZ) gaan samenwerken op het gebied van de verpleeghuiszorg. Dit meldt de website infothuis.tv.

Met de samenwerking willen de organisaties hun jarenlange ervaring en deskundigheid bundelen om kwalitatief hoogwaardige ketenzorg te bieden aan ouderen. Het gaat dan zowel om zorg aan ouderen die nog thuis wonen, als de zorg in verpleeg- en verzorgingshuizen. De aanvullende verpleeghuiszorg van verpleeghuis Nebo kan voortaan ingezet worden op de zorglocaties van SWZ. Daarnaast gaan beide organisaties, waar mogelijk, gezamenlijk inkopen. (Zorgvisie - Annelies Vermeulen)

Lees ook:

'Consultatiebureaus voor ouderen moeten beter'
Fondsen ouderen­zorg bundelen krachten
AWBZ-bezuiniging raakt allochtone ouderen

Administrator

Of registreer u om te kunnen reageren.