Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

IJsselmeerziekenhuizen krijgt nieuwe naam

De IJsselmeerziekenhuizen krijgt, nu de MC Groep het ziekenhuis heeft overgenomen, een nieuwe naam. Het ziekenhuis in Lelystad gaat voortaan verder onder de naam MC Lelystad en het ziekenhuis in Emmeloord als MC Emmeloord.

Met de naamswijziging wil de MC Groep de nieuwe koers onderstrepen. De naamswijziging wordt geleidelijk doorgevoerd. Zo zijn de nieuwe personeelsadvertenties voor operatiekamerpersoneel al opgesteld met het nieuwe logo en binnenkort komen er nieuwe lichtbakken op de gevels van het ziekenhuizen en wordt de website aangepast. (Zorgvisie - Annelies Vermeulen)

Lees ook:

Loek Winter bestuursvoorzitter IJsselmeerziekenhuizen
NZa: 18 miljoen voor IJsselmeerziekenhuizen
Personeel verlaat massaal IJsselmeerziekenhuizen

Administrator

Gerelateerde tags

Eén reactie

Of registreer u om te kunnen reageren.